Premiär


Snart är det YouTube-premiär för E&B´s nya video. Har sett slutresultatet flera gånger om och den är riktigt bra och rolig! Är supernöjd! Den spelades in en Torsdag mellan klockan 09.30 till 02.35 att allt löste sig och att vi överhuvudtaget hann med och få ihop allt är ett rent mirakel, men klar blev den!

Musikvideon är gjord som en liten kortfilm med själva videon i mitten och kort och gott handlar om Elov & Beny som hittat en "tjejfest" på nätet då de ej vill ha konkurens, väl på tjejfesten kommer de inte in men de får veta att tjejerna är på väg till en "ladies night" på hotellet som grabbarna självklart åker till! Slutet på filmen avslöjas inte här men det blir riktigt roligt, så glöm inte kolla in den när den kommer ut!  29 September är det dags!


Singel och Sökande ( TEASER )


Melodifestivalen



Alltid denna stress, imorgon skall allt vara inne. Och varför börjar man inte spana melodifestivalbidrag redan när festivalen är över? Nej man väntar så klart in i det sista, så man knappt hinner med det. Stressen för i år är över, alla bidrag är inskickade och nu är det bara och hålla tummarna tills allt avslöjas.

Var på filmen "Patrik 1.5" igår, stundtals väldigt seg men en klart sevärd film med många tragikomiska inslag som lämnar plats för eftertanke! Så se den!

Veckan i korthet



Onsdag, skrev klart melofifestivalbidragen, vårstädade datorn Torsdag åkte till trollhättan käkade på larrys överaskningssurprisade en gammal vän på "Sand" han höll på att dö ( inte setts på 12 år ) vidare till Lipz där Kick spelade, efterfest på hotellet, Fredag vidare till Uddevalla där Kick uppträdde på GG´s, käkade pizza på Pingvinen, träffade Leif ( Elo ) oxå gammal vän från "förr i tiden" som jag delade gamla minnen med hela kvällen, Lördag buss till Karlskoga mötte upp Elov & Beny som tillsammans med Kick uppträdde på Statt ( tjejernas bästa spelning hittils alla kategorier), efterfest på hotellet med gänget och "kontaktannons-Thony", morgonen därpå upp tidigt och buss till Karlstad, tjejerna vidare till Norrköping för att spela in melodifestivalbidraget..   skall bli spännande och se hur det går!

Nu är jag hemma igen och ska sova ngn timme för snart ska ja på bio :) skall bli soft...

Im not your bitch..



Han vara vaken i ungefär 2 minuter så ringer Ellen

- Hallå??  Jag är på stan nu? Ring till Bik Bok nu och fixa kläder!
go väckarklocka den du!


haha


skäll på henne i hennes blogg ==>  klicka här

Skall skärpa mig nu..


och vara rädd om det jag har, för utan dig har jag inget.

Den jävla idioten. "Till minne av Madde"



Madde var en tjej som haft en välbesökt blogg och bloggat om sin cancer i ungefär ett år,  den 15 September somnade hon stilla in i sitt hem. Jag vill uppmana alla som läser min blogg att skänka ett bidrag till den insamling som pågår. Målet är i sann Madde-andra samla in 100.000 kronor fram till Lucia!

KLICKA HÄR

Watta fakk?



Trött och seg, skall göra "inget idag". Försöka kan man ialla fall. Men vad är detta inget, när man frågar någon tillexempel
- Vad skall du göra idag? - Inget ,  svarar den.  Vad gör personen ifråga då?

* Sitter på en stol
( fast då gör ju personen något )

* Stå blixtstilla i en hall
( samma här )

Jag tror att "inget" är att göra saker som egentligen inte är saker som gör nytta utan bara får tiden att gå. Tex. som att skriva blogg, "som jag gör nu" kolla på film eller läsa en svensk dam-tidning på toan.

Så jag tror att nästa gång man får frågan så är nog det korrekta svaret.

- Inget viktigt.

Men kommer du inte ihåg det?



Sommaren har kantats av enorm stress och tuffa deadlines vilket gjort att min hjärna gått på högvarv, märkt av det nu senaste veckorna då jag börjat glömma mer och mer saker, så nu får bli en tid för lite mer vila än vanligt så minnet kommer tillbaka till den standard den var på förr .

Så till alla er som skriver eller säger "men kommer du inte ihåg det?"

- nej jag gör inte det just nu.




Ps. Jag fullkomligt hatar Facebooks nya layout.

Pölsa söker fru!



Detta kommer bli en klassiker!

Mamma, färdig!


Veckan innan bestod mest av all planering kring Elov & Beny´s nya musikvideo "Singel och Sökande" som vi spelade in  förra helgen!

Passa på redan nu och lägg namnet på minnet för det här kommer slå stort tror jag. Grabbarna är helt "vanliga" snubbar från Örebro med både händer och fötter på jorden, deras debutsingel är skriven som en "kontaktannons" och jävligt rolig, med texter och händelser man verkligen känner igen sig i, och en slående refräng "som en raggnings-replik" som man sedan efter låten blivit känd enkelt och fördelaktigt kan använda på krogen utan att det skall behöva bli pinsamt.

Medverkar i videon gör flera värmlandsprofiler som tex. "Pölsa" från filmen Smala Sussie! Se slutresultatet inom 2 veckor! Nedan följer lite smakprov så länge :) Vill du lyssna på låten så gå in på http://www.myspace.com/elovbeny



Pix från inspelningen!



Elov är påhittig man som kan röra sig på olika sätt.




Frän bil + brudar = bra att ha i en video.




Pölsa, Elov & Beny i en stark scen.




Snyggare bil i Karlstad finns ju inte!

Hjälp Elov och Beny!



Nu behöver dom video-kontaktannonser till lanseringen av "Singel och Sökande"
http://www.myspace.com/elovbeny

Filmerna skall rulla runt i en scen till den officiella musikvideon!


Kolla in andras ===>
http://www.youtube.com/singelochsokande

Mer info om hur du gör här ==>
http://www.neonberger.se/elovbeny


(Skicka gärna vidare texten till dina vänner)





RSS 2.0