I´ll be back



En av mina favoritfilmer från tiden man var yngre är Terminatorfilmerna, de första 2 innehåller en fantastisk story, bra musik och så förstås Arnold. När den tredje filmen kom förstörde den hela känslan man hade från de första filmerna, jag såg den bara en gång och har försökt sedan premiären glömma den så gott det går.

Nu har en 4de film premiär i nästa år, utan Arnold.  Utan Arnold? Som en korv utan bröd ungefär, nej det skall inte bli gott alls! Det må vara Bale och effekter utan dess like. Men skit samma..

Här är trailern till Terminator 4 "Salvation"





Nej jag gör en egen Terminatorfilm istället tror jag:


3 små rätter



Stressad som man är så har man ju knappt tid att äta ibland, med åren har man lärt sig små enkla knep att göra snabba maträtter som både smakar gott och är nyttigt. Att beställa hämtpizza tar tid så varför inte inrikta sig på riktig snabbmat? Tipsade en vän idag om en av mina små enkla rätter som man lätt gör hemma på och hon tyckte jag skulle ge ut en receptbok, detta har jag inte tid med så det får bli några enkla snabba goda ting i bloggen. Håll till godo!




Kinagott
( mellan 3-4 sekunder )

Häll 2 matskedar "kinasnacks" ( obs. det skall vara dom små puffsen inte dom stora ) i en burk vanilj delikatess-yougurt,
( vaniljsmak ) blanda 3½ sekund.

  +



Crunchifil ( mellan 4-6 sekunder )



Ta en djup tallrik och häll i filmjölk ( med banan/lime smak ) och häll i 1 näve med cheez cruncherz!



Bananblask ( ca: 15 sekunder, "denna tar lite mer tid" )

+

Häll 3 dl grädde i en liten skål, mosa en banan och lägg det i skålen tillsammans med grädden, tillsätt även socker.





obs. detta är inte alls nyttigt! jag drev bara med dig i början på bloggen.  :)  haha

Bio och nyhetsbrev



Idag fick jag en fix ide´till att gå på bio, jag ville se Hancock då jag har en enorm förkärlek till superhjältefilmer. Jag lurade ner Niklas att träffa mig på Mc Donalds 18.15 men ja sa inte vad det var vi skulle göra. Han fick bara veta att han skulle vara där då, och det var han då han inte brukar vara så svårövertalad som tur är :)  Malle dök även han upp. Malle hade lovat att handla bikinis med sin tjej så han vågade inte hänga med. Och när vi väl var framme vid bion så tyckte de vi skulle gå och dricka öl och äta Cremé Bryle istället. Så vi gjorde det.

Passa på nu åxå att joina mitt nya nyhetsbrev, där vi tipsar om ny musik och alltid ger bort nya låtar och remixer helt gratis!
Checka det senaste brevet på www.neonberger.se

Videon där du skall lockas till att registrera dig till mitt nyhetsbrev:




Karaoke SM i Foppatofflor



Dygnsrytmen är ej återkallad ännu så sent som jag vaknade igår och med en vän som smsat massa gånger om utgång så infann sig stressen så påtagligt så jag glömde sätta på mig riktiga skor och till min skräck så fann jag mig själv gåendes i Foppatofflor mot det mötet jag var på väg till.

Har ni någonsin upplevt denna "ånejfanjaglömdetaavmigfoppatofflakänsla" någongång tycker jag ni skall försöka återge det i en kommentar till denna blogg. Det är verkligen hemskt. Jag frågade en slumpmässig person på gatan om denne uppmärksammat min ankomst i dessa ( ok, sköna ) men ack så fula tofflor.  -Nej svarade främlingen, - det är lugnt mannen!  *pust*

Det kändes bra och jag gick vidare mot Malle och Cornelia som jag skulle dela kvällen med. Vidare mot stan uppmärksammade vi att det pågick någon form av karaoke-sm nere vid hamnen, självklart stannade vi till och avnjöt några gamla örhängen man ej hört på länge. Malle slog sig ner och jag var tvungen att filma hans ansiktsutryck som återges helt live i dagens avsnitt av Malles Fylleblogg #7 här nedan. ( Har du ej sett alla avsnitt så gör det!  man får sig en tankeställare, samt förstår vilken skön person denne helfigur är!)

På stan träffade jag Per min gamla barndomsvän, han hade inte klippt sig på ett tag så han var en identisk livs levande Bobby Ewing från Dallas, det tyckte jag var jättekul! Så jag drog några klassiska citat för honom och bestämde att jag skulle komma och titta på hans hus på Tisdag.  - the end

Jag har semester, iallafall säger jag det på mitt mobilsvar, det har faktist gått ganska bra. Har inte gjort så mycket, legat och sovit halva dagarna och försökt slappna av så gott det går.


Tjipp så länge!



Malles fylleblog #7


Fest hos mig



Nu är videon klar till Scott Wayne remixen som är en av mina favoriter på Kick´s nya singel :D



The day after tomorrow



Idag blev det inte som man tänkt sig, klockan är 16.40 och jag vaknade lite väl sent kanske. Blev tyvärr ingen utgång igår, men en ack så spännande virusjakt i datorn som nådde sitt epicenter runt 08 i morse när de sista infekterade filerna svajade vitt flagg och det hela vad över. Nu funkar datorn som vanligt igen!  Hade givetvis fått något spyware som gjorde så det poppade upp fönster hela tiden, en av dem var reklam för ringsignalen från Kramis med Kramissången.

Jag hatar låten, men gillar den någonstans ändå..   men den blir jobbig när den poppar upp i datorn 24 gånger på en timme.

Klocktornet i Nässjö är både intressant och skrämmande på samma gång.


Nej nu får det räcka..



Här kommer äntligen en remix på videon till "Här kommer Rebecca" med DiscoCrew :)







Jäkla bra låt det där  :)

Är ledig från allt som har med spelningar och sånt att göra så jag funderar på om jag skall åka någonstans eller gå ut och sätta mig på någon uteservering och titta på folk.

Har inte bestämt mig ännu, morgondagens blogg får utvisa det.

Dansa din djävul



Vaaa?


Regnar det idag igen?  Måste vara regnrekord nu, eller nått. Har rest runt som fan det här året och det har nästan varit sol precis överallt förutom just i Karlstad, så jag börjar tvivla starkt på att solen alltid skiner här, för det gör den verkligen inte.

Hursom, flyttade hit för 9 år sen nu ( för andra gången ) och det finns ingen bättre stad att bo i, man känner alla fast man kan samtidigt vara lite anonym. Förutom när man går på något 18års ställe och någon råkar veta vem man är och jobbar med, då kan alla helt plötsligt sjunga och är villiga och "satsa allt". Jag har fortfarande både svårt och förstå och bete mig kring fulla människor som tror att allt är klart efter en spontanträff på krogen. Men jag är snäll,  för snäll. lyssnar på varje demo jag får, svarar på varje mail och meddelanden. Fast jag borde sakta ner lite. Skall visa ett typexempel så ni kan få en insikt hur en konversation över mail kan vara.


A1 = artist, M = Jag

2008-07-17 : 13:59
[email protected]
Skrev:  Tjena! Lyssna på den här låten,  det är en hit! hoppas vi kan göra något framöver!

2008-07-17 : 15:28

[email protected]
Skrev: Hej igen!! jo jag skickade en låt till dig förut :):)  hoppas allt är bra och undrar om du hunnit lyssna??

2008-07-17 : 15:40
[email protected]
Skrev: Hej, yes jag har fått låten, jag gillar ta mig tid och lyssnar gärna genom låtarna några gånger innan jag gör en bedömning, jag lovar höra av mig så snart jag gjort det!  / M

2008-07-17 : 16:28
[email protected]
Skrev: Ok ingen fara!  Vi hörs mannen!

2008-07-17 : 21:12
[email protected]
Skrev: Tjena! har haft lite mailstrul så du kanske har svarat?  hör av dig när du ser det här :)

2008-07-18 : 09:35
[email protected]
Skrev: Tjena mannen! Hoppas allt är bra! Har kommit på ett fett namn nu på gruppen
"TOXIC POWER"  tänkte jag!  vad tycker du om det?? Hör av dig när du lyssnat på låten!
det här kommer bli bra alltså..



Sånt här är svårt, mycket svårt. Och om man inte skulle gilla låten så är det en riktigt knivig situation.

Man förstår även tidigt att det här är en person som är ivrig som sjutton, och ivriga personer brukar oftast leda till problem i slutändan. För i musikbranchen så är det ofta mycket väntan på att olika saker skall klaffa. Dom flesta jag känner inom branchen söker själv upp projekt, artister som de haft ögonen på. Jag har aldrig hört talas om någon som kommit vidare med tjat. Så ett tips:  tjata inte :)  Var dig själv i alla lägen, och visa vem du är och vad du går för, folk upptäcker det ändå.



Här kommer "Sune feat Persson med låten Ursäkt "
som en blixt från klar himmel..





Dagens myspace:  http://www.myspace.com/elovbeny


Hög på livet..



Yes, jag är här.


Blogg.se. jag har nu registrerat mig och är redo att inta bloggvärden med storm!
Visst det händer mycket i mitt liv men kan/ska man verkligen skriva om allt?

Vad berättar man?  Imorse när jag vaknade hade min sambo spraylackerat köksstolar ute
på balkongen. Vad hon inte visste var att det ju sitter små ventlilations hål ovanför fönstren
vilket gör att all lukt åker in i sovrummet.  ( Där jag sover )

Vilket i sin tur leder till att jag vaknar upp stenhög som ett nybbygt tolvvåningshus på Orrholmen. Koncentrerar mig duktigt på att hitta rätt tangenter nu så denna blogg blir någorlunda intressant och läsa.

Hittade föressten nyss en otroligt roligt film som någon har gjort baserad på låten
Här kommer Rebecca! med DiscoCrew

Check it!




Helgen som var ( den korta versionen. )

Upp 07.30 Malle hämtar åker till tåget som tar oss "nästan" till Ängelholm med lite byten,  8½ timme tar resan, äter på Leffes Matlåda, festar på Bahnhof bar, efterfestar på hotellet, vaknar 12.00 åker till Nässjö, käkar biff, ljudet funkar inte, Piyaisiri dyker upp i "matrixrock" och vi äter pizza, åker till stockholm dagen därpå, kollar in Tobbes nya trollerishow, drar till Ekerö och tar en långpromenad, morgonen efter drar jag och Malle in till Kungsgatan och jagar I-phone utan resultat ( i 6 timmar ) Möter upp Mattias och halva DiscoCrew på Skybaren, drar vidare till nybyggda Clarion sen Haga Deli där dom säljer öl för 29 kronor och spelar Absolut Power Ballads 2 på högsta volym. Sedan vidare till Victoria och avnjuter en schlagerfest med Warnergänget, sedan vidare till Soapbar där Malle flippar loss på dansgolvet till stenhård House. Sen vidare till *pip* och sen raskt vidare till efterfest hemma hos Janet där vi även möter upp Camilla som jag inte sett på huuur många år som helst. Vidare 05.20 på morgonen till centralen där vi vaknar upp tillsammans med de andra morgonalkisarna i vänthallen som Per Gessle och Van Morrisson.




Sen hem igen till regnvädret i Karlstad, efter många roliga minnen dock...

Sover jämt..Långpromenad

RSS 2.0